Στόχος μας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.– Ενημερωθειτε για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η Diavita ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό τη διανομή, εμπορία, εκμίσθωση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Από το 2010 δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον τομέα της αναπνευστικής υποστήριξης και στον τομέα της επούλωσης, αντιπροσωπεύοντας μια σειρά αξιόλογων και καινοτόμων κατασκευαστικών οίκων, όπως οι PHILIPS – Respironics, Clement-Clarke Intl, RiMos, Sibelmed κ.α.

Παράλληλα, η Diavita αποτελεί τον επιλεγμένο αξιόπιστο συνεργάτη μεγάλων κατασκευαστών και φαρμακευτικών εταιρειών για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων υποστήριξης ασθενών και επαγγελματιών της υγείας.

Ο σκοπός της Diavita είναι η διάθεση καινοτόμων και ποιοτικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων καθώς και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ασθενείς και επαγγελματίες της υγείας, δίνοντας βάση στην προσωπική προσέγγιση κάθε πελάτη με αίσθημα σεβασμού, ευθύνης, επαγγελματισμού και ανθρωπιάς.

Στην εταιρεία Diavita θα βρείτε προϊόντα των μεγαλύτερων και πλέον αναγνωρισμένων οίκων της παγκόσμιας αγοράς ιατρικού εξοπλισμού με άριστη σχέση κόστους-ποιότητας, τα οποία θα σας εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη και ασφαλή θεραπεία, βοήθεια, ή διάγνωση.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα άμεσης εξυπηρέτησης εκτάκτων περιστατικών κατ’οίκον καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου και της εβδομάδας.

Παράλληλα διαθέτει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο Τεχνικό Τμήμα στελεχωμένο από έμπειρους τεχνικούς, οι όποιοι σας εξασφαλίζουν την συντήρηση ή την επισκευή της συσκευής σας σωστά και γρήγορα.

Δέσμευσή μας απέναντι στους πελάτες/συνεργάτες μας είναι να επεκτείνουμε συνεχώς τους ορίζοντές μας σε καινούργια προϊόντα και συνεργασίες, με προτεραιότητες μας την ασφάλεια, την ποιότητα και τη σωστή και υπεύθυνη εξυπηρέτησή τους.