Μάσκα Γενικής Προστασίας

Η μάσκα Global Protection προσφέρει προστασία έναντι όλων των μορφών γρίπης, (Η1Ν1, Η5Ν1, Η7Ν9, Η7Ν7, Η9Ν2 κ.α.), του ιού SARS, φυματίωσης, όλων των αερομεταδιδόμενων ιών και βακτηρίων, αλλεργιογόνων, βιομηχανικών και ατμοσφαιρικών ρύπων.

Διαθέτοντας οκτώ ξεχωριστά στρώματα φίλτρου και στρώσεις ιόντων Αργύρου, η μάσκα συγκρατεί και εξουδετερώνει όλα  τα μικροσωματίδια μεγέθους έως και 0,3 μικρομέτρων!!!

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα σε μορφή πλέγματος απορροφά όλες τις δυσάρεστες οσμές και ρύπους.

Αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως πνευμονοπαθείς, καρδιοπαθείς, πάσχοντες από σπάνια νοσήματα, χημειοθεραπευόμενους, αλλεργικούς, ανοσοκατασταλμένους, ηλικιωμένους, παιδιά, αλλά και για όσους εκτίθενται καθημερινά σε περιβάλλον με αυξημένους ρύπους, παθογόνους μικροοργανισμούς ή και αλλεργιογόνα.

Απαραίτητη σε όσους εργάζονται σε χώρους με μεγάλη συνάθροιση ατόμων ή μετακινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ιδανική για ποδηλάτες, μοτοσυκλετιστές, χειριστές μηχανημάτων κλπ

Οι ανεπίστροφες βαλβίδες εκπνοής υποβοηθούν την εκπνοή και καθιστούν άνετη τη χρήση της μάσκας για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η τσάντα αποθήκευσης διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό αντιμικροβιακό στρώμα και χρησιμεύει για τη σωστή φύλαξη της μάσκας όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η μάσκα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, πλένεται και φοριέται ξανά για πάρα πολλές φορές με μόνη προϋπόθεση την αλλαγή του εσωτερικού φίλτρου, αναλόγως χρήσης.

Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη:
Medium – Large – Extra Large.