Τεχνολογία

Προϊόντα απο τους μεγαλύτερους αναγνωρισμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς ιατρικού εξοπλισμού με άριστη σχέση κόστους-ποιότητας.

ΠΑΡΟΧΗ ΛΥΣΕΩΝ

Η Diavita ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό τη διανομή, εμπορία, εκμίσθωση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

24/7 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα άμεσης εξυπηρέτησης εκτάκτων περιστατικών κατ’οίκον καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου και της εβδομάδας.

FAQ's

Μάσκες Γενικής Προστασίας
Τι μας κάνει ξεχωριστούς
Ενοικίαση συσκευών
Εκπαιδευτικά προγράμματα
Παροχή υπηρεσιών κατ' οίκον νοσηλείας
Πιστοποιημενη Διανομή Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων

Μάσκα Γενικής Προστασίας

Μάσκα γενικής προστασίας πολλαπλών χρήσεων “RespiShield”, ευρωπαϊκής προέλευσης κατασκευασμένη από αντιαλλεργικά υλικά και εσωτερικό non woven φίλτρο τριών στρωμάτων! Tαξινόμηση Ν95, ΡΜ2.5 κατά τα διεθνή πρότυπα.

Ιατροτεχνολογικά - Παραφαρμακευτικά προϊόντα

Η εταιρεία Diavita προμηθεύει προϊόντα των μεγαλύτερων και πλέον αναγνωρισμένων οίκων της παγκόσμιας αγοράς ιατρικού εξοπλισμού με άριστη σχέση κόστους-ποιότητας, τα οποία θα σας εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη και ασφαλή θεραπεία, βοήθεια, ή διάγνωση.

Η δέσμευση μας στην DIAVITA

Ο σκοπός της Diavita είναι η διάθεση καινοτόμων και ποιοτικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων καθώς και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ασθενείς και επαγγελματίες της υγείας, δίνοντας βάση στην προσωπική προσέγγιση κάθε πελάτη με αίσθημα σεβασμού, ευθύνης, επαγγελματισμού και ανθρωπιάς.

Η υγεία μας είναι σημαντική. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία στη χώρα μας, προχωρήσαμε στη συνεργασία με τους δύο μεγαλύτερους μετασκευαστικούς οίκους ιατρικού εξοπλισμού της Ευρώπης, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε δεκάδες μετασκευασμένα/ανακαινισμένα μοντέλα ιατρικών μηχανημάτων και συσκευών των μεγαλύτερων κατασκευαστών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η πιο αξιόπιστη επιλογή

Για τον ιδιώτη · Για τον επαγγελματία

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Κατασκευαστές - Προμηθευτές