Η Diavita απο το 2008 παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τη διανομή, την εμπορία, την εκμίσθωση και την τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. .

 

Προτοπόρος στον τομέα της αναπνευστικής υποστήριξης και στον τομέα της επούλωσης, αντιπροσωπεύοντας μια σειρά από αξιόλογων και καινοτόμων κατασκευαστικών οίκων, όπως οι PHILIPS – Respironics, Clement-Clarke Intl, RiMos, Sibelmed κ.α. Παράλληλα, η Diavita αποτελεί τον επιλεγμένο αξιόπιστο συνεργάτη μεγάλων κατασκευαστών και φαρμακευτικών εταιρειών για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων υποστήριξης ασθενών και επαγγελματιών της υγείας.

ΙΔΙΩΤΕΣ

ΙΔΙΩΤΕΣ

Στην DIAVITA διαθέτουμε μια σειρά ιατρικών συσκευών προς ενοικίαση από ιδιώτες, για θεραπεία μικρής ή μεγάλης διάρκειας, κατ’ οίκον ή σε νοσηλευτικά ιδρύματα, κέντρα αποκατάστασης και χώρους φιλοξενίας.

Μάθετε περισσότερα.....

ΠΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Στην DIAVITΑ διαθέτουμε μια σειρά επαγγελματικών ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων προς βραχυχρόνια ή μακροχρόνια ενοικίαση από επαγγελματίες υγείας, ιδρύματα ή εταιρείες. Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης σπιρομέτρων, οξυμέτρων/καπνομέτρων, καρδιογράφων, πολυυπνογράφων,ακοομέτρων,monitors, holters, dopplers, απινιδωτών και πολλών άλλων συσκευών.

Μάθετε περισσότερα.....